top of page

Nieuwspagina

Vacature voor vlieginstructeurs (m/v)

Zelf Vliegen zoekt vlieginstructeurs, ook en vooral voor het weekend.

We zoeken:

Vlieginstructeurs (FI), parttime, voor RPL-MLA, LAPL en/of PPL-brevet.

De vliegschool Zelf Vliegen is een dynamisch en professioneel vliegbedrijf op Lelystad Airport. We zoeken op korte termijn enkele Vlieginstructeurs (FI), zowel op parttime als fulltime basis, voor het opleiden van onze studenten voor een RPL-MLA, LAPL en/of PPL-brevet. We zoeken vooral instructeurs voor het weekend. Geïnteresseerd in deze leuke baan als vlieginstructeur binnen een professionele en gezellige werksfeer? Stuur dan uw CV naar Angelique Buitenhuis: info@zelfvliegen.nl.

Wie zijn wij?

Vliegschool Zelf Vliegen is al meer dan 35 jaar een erkend opleidingsinstituut op Lelystad Airport. Wij verzorgen vliegopleidingen voor onder andere het RPL-MLA, LAPL en PPL vliegbrevet en bieden daarnaast verschillende klassenbevoegdheden aan. Daarnaast verzorgen wij sinds 2019 de basisvliegopleiding voor het MPL-brevet van de deelnemers van het Transavia Pilot Training Program. Hierbij wordt gevlogen op de Cessna 172R en op de nieuwe Blackshape Bk160 Gabriél. Lesvluchten voor een RPL-MLA, LAPL en/of PPL-brevet worden voornamelijk gegeven op moderne vliegtuigen: de tweepersoons AERO AT3 en de vierpersoons Cessna 172R. Ook vliegen we met de moderne tweemotorige Tecnam P2006T.

Wat bieden wij? – Een inspirerende baan op een dynamische luchthaven – Een werkindeling volledig volgens eigen keuze. – Een professioneel team collega´s – Een plezierige en vriendelijke werksfeer ­- Een moderne vloot

Wie ben jij? – Je bent een collegiale teamplayer – Je bent in het bezit van een FI licence – Je hebt een track record met minimaal 200 uur FI-ervaring – Je bent in het bezit van een ´positive vibe´

Stuur je sollicitatie naar: info@zelfvliegen.nl t.a.v. Angelique Buitenhuis.

bottom of page