top of page

Overige trainingen & cursussen

Groeiambities? Wij helpen u verder.

 

Onze vliegschool beschikt over een moderne vloot met zeer diverse vliegtuigen. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om uw vliegbrevet uit te breiden met typebevoegdheden zoals o.a.: tweemotorig vliegen, instrument vliegen, nachtvliegen, formatievliegen, advanced vliegen (basic aerobatics) en nog veel meer. Onze vliegschool staat bekend om zijn plezierige sfeer, moderne vloot, professionele lesmethoden, lage lesgelden én om het hoge percentage geslaagde leerlingen. Al meer dan 30 jaar geven we vliegles aan particulieren die hun vliegbrevet willen halen. Meer dan 500 piloten gingen u voor. Zij kiezen nu regelmatig met veel plezier het luchtruim naar binnen- en buitenlandse vliegbestemmingen. Of u nu een starter bent of een gevorderde vlieger, bij ons kunt u altijd terecht!

 

Onderstaand treft u een overzicht van de mogelijkheden:

FullSizeRender_edited.jpg

Radiotelefonie (RT)

RT (praktijktraining) en Communications (Theorie van de RT) zijn vakken die een onderdeel vormen van de vliegopleiding LAPL en PPL. Na het behalen van beide vakken kan de RT aantekening aan het vliegbrevet worden toegevoegd. De praktische trainingen zijn uniek van opbouw en worden gegeven met behulp van een live e-learning tool. De trainingen voldoen aan de door Inspectie Leefomgeving en Transport (ILenT) gestelde eisen. Wij zijn in staat om de trainingen kort en doelgericht te houden waardoor in korte tijd de standaard fraseologie én de daarbij noodzakelijke ‘plain language’ wordt aangeleerd.

flight-planning.jpg

Theoriecursus (PPL)

 

Als u van plan bent uw theorie te gaan behalen, of uw kennis van alles wat met de praktijk te maken heeft eens lekker op te frissen, bent u bij ons aan het juiste adres. Het doel van deze cursus is het behalen van al uw theorie certificaten. De te behalen theorie voor een RPL, LAPL of PPL bestaat uit 7 verschillende vakken. De cursus bestaat uit drie blokken van 7 lessen op donderdagavonden van 19.30 - 21.45 uur met tussendoor regelmatig een avond vrij voor zelfstudie. Tijdens deze blokken behandelen onze instructeurs de complexere vakken.

gb.png

Language Proficiency Endorsement

Luchtverkeersleiders en vliegers moeten voldoen aan de ICAO English language proficiency eisen. Wij trainen en examineren met als doel om minimaal een level 4 te bereiken en om dit aantoonbaar te maken. Een eventuele trainingsbehoefte kan dmv een korte online test worden vastgesteld. Het Language Proficiency Exam kan hierna direct online worden afgenomen.

1464647_466561746791941_359277933_n.jpg

Vlieginstructeur (RFI)

Meer informatie volgt.

bottom of page