top of page

Profchecks en examans

Klassebevoegdheid verlopen of verlengen? Geen probleem.

Is je klassebevoegdheid verlopen of wil je deze graag verlengen? Onze vliegschool beschikt over verschillende type vliegtuigen, gecertificeerde instructeurs en ervaren examinatoren. Dit maakt het voor ons eenvoudig om een persoonlijk plan voor je op te stellen en je tijdens je training en examen te begeleiden naar het gewenste eindresultaat. Onze vliegschool staat niet voor niets bekend om zijn hoge percentage geslaagde leerlingen!

 

Onderstaand treft je een overzicht van de mogelijkheden, neem gerust contact op of kom langs voor een vrijblijvend advies, rondleiding of kennismakingsgesprek.

Instrument rating

Multi Engine Piston / Instrument Rating (MEP/IR)

 

Verleng je MEP/IR op de moderne Tecnam P2006T, voor de laagste prijs die je in Nederland zult vinden. Dit toestel is het modernste tweemotorig vliegtuig in Nederland in de klasse Multi Engine Piston. Omdat het toestel tevens volledig IFR equipped is, kunnen wij ME/IR verlengingen tegen een zeer scherpe prijs aanbieden.

B 4n3 4n4 stunt.jpg

Microlight Aircraft (MLA)

MLA rating verlopen? Dat is goed nieuws! Boek je profcheck/examen op de nieuwste generatie ultralight vliegtuigen en ervaar hoe het is om te vliegen op de razendsnelle Blackshape Prime.

PPL

Single Engine Piston (SEP)

Voor het verlengingen of een hernieuwde afgifte van een SEP klassebevoegdheid boek je een profcheck/examen op de AERO AT3. Een tweepersoons side-by-side vliegtuig dat valt in de volledig EASA gecertificeerde VLA (very light aircraft) klasse.

Cockpit ACTverkleind.jpg

Single Engine Piston (IR)

Voor meer informatie verzoeken we je vriendelijk om contact met ons op te nemen.

tecnam_p2006t_3.jpg

Multi Engine Piston (MEP)

Verleng of hernieuw je MEP op onze moderne Tecnam P2006T, voor de laagste prijs die je in Nederland zult vinden. Dit toestel is het modernste tweemotorig vliegtuig in Nederland in de klasse Multi Engine Piston. De prijs is inclusief landings- en examenkosten.​

bottom of page