top of page

LIDMAATSCHAP

​Wordt lid en bespaar per vlieguur!

Zelf Vliegen zet haar vliegtuigen niet alleen voor eigen gebruik in maar verhuurt deze ook. Hiervoor bieden wij een uniek concept aan in Nederland die de voordelen van een lidmaatschap van een vliegclub en het commercieel huren van een vliegtuig verenigt. Het idee is eenvoudig. Bij een jaarabonnement, kan de abonnementhouder zijn vliegtuig altijd en vrijwel onbeperkt tegen kostprijs huren.

Kosten

Voor het lidmaatschap betaald u een vast bedrag per maand. Dit lidmaatschap biedt een vaste korting per vlieguur voor alle vliegtuigen, 50% korting op vlieginstructie voor een check-out of een tussentijdse training en 10% korting op een profcheck (examen)
 

 

Safety

Met deze modernisering van de huurmogelijkheden van vliegtuigen, hopen wij het (vaker) vliegen niet alleen betaalbaar te maken, maar ook de vliegveiligheid te vergroten. Als lid kunt u gratis deelnemen aan Safety Refreshers welke elk kwartaal door ons worden georganiseerd.

Clubvluchten

Als lid wordt u regelmatig uitgenodigd om samen de mooiste en grootste Fly-ins in ons land bezoeken. En natuurlijk zouden we het leuk vinden als u met ons mee gaat, zodat we er gezellige 'clubvluchten' van kunnen maken. Gaat u mee? Dan reserveert u als lid altijd als eerst een vliegtuig of plaats.

En nog veel meer...

Zoals o.a. maar niet beperkt tot; Eenmaal per jaar het vliegtuig een gehele dag onbeperkt beschikbaar tegen alleen de prijs van de gevlogen uren en de beschikbaarheid van een online reserveringssysteem dat dag en nacht beschikbaar is.

bottom of page