TEAM

...maak kennis met de Zelfies!

Eddy_Driessen.png

Eddy Driesen

CEO / Vlieginstructeur

Eddy behoort tot de derde van vier generaties ´luchtvaart-Driessens´ en heeft in bijna 35 jaar meer dan 15.000 vlieguren genoteerd. Zijn grootvader werd in de jaren dertig en veertig bekend door innoverende vliegtuigontwikkelingen (waaronder een zgn. ´Vliegende Vleugel´) bij de KLM en Eddy´s vader begon meer dan 30 jaar geleden een vliegschool op Lelystad-Airport onder de naam ´Driessen School of Skyriders´.

Diana_Consemulder.png

Diana Consemulder

Manager Operations / HRM

Diana is de veelzijdige spin in het vaak ingewikkelde kantoorweb van onze vliegschool. Na 26 jaar ervaring in de tandheelkunde is ze gewend haar tanden in haar werk te zetten. Bij Zelf Vliegen ziet u die tanden achter de sprankelende glimlach die u van maandag t/m donderdag welkom heet. Diana houdt van de positieve sfeer en spanning die de gasten naar Zelf Vliegen meebrengen wanneer ze komen vliegen.
Zelf Vliegen moet de aandacht van Diana delen met een andere interesse: de toegewijde zorg voor haar twee kinderen.

dsds.png

Hoofd Technische Dienst

informatie volgt nog.

Peter_van_de_Noort.png

Peter van de Noort

Communicatiemanager

Peter begon zijn leven in de luchtvaart bij de verkeersleiding op de Vliegbasis Soesterberg voor de KLu. Daarna werkte hij 32 jaar bij het luchtvaartmuseum Aviodome op Schiphol en bij het Aviodrome op Lelystad-Airport als Manager Themapark. Sinds 2013 werkt Peter voor Zelf Vliegen. Verder is hij actief in de (luchtvaart-)journalistiek, als communicatiemanager voor enkele luchtvaartbedrijven en heeft hij een internationaal luchtvaartcommunicatiebedrijf.​​

Ricardo_Pastoor.jpg

Ricardo Pastoor

Vlieginstructeur

informatie volgt nog

Frans_.png

Frans 

Front office

Frans is het nieuwe gezicht van onze Frontoffice. Deze vrolijke vliegfanaat zorgt voor een enthousiast warm onthaal met een lach. Aerobatics is zijn passie, aviation en fotografie zijn z´n grote hobby´s. Vlieglessen, RPL-MLA, LAPL, PPL, Proeflessen en verhuur…..hij heet u vijf dagen per week van harte welkom bij Zelf Vliegen.

Romy_Driessen.png

Romy Driessen

Managing partner

Romy behoort tot de vierde generatie ´luchtvaart-Driessens'. Als kleine jongen keek hij mee hoe zijn Opa (Rob Driessen) en vader (Eddy Driessen) dagelijks het luchtruim kozen naar zowel binnen als buitenlandse vliegbestemmingen. Toen al moet hij zijn gebeten door het vliegtuigvirus, want niet veel later zou hij zijn eerste baantjes vinden op dezelfde plek. Als handyman ging Romy de wereld in en vond overal wel een bezigheid. Inmiddels is hij al vele jaren een belangrijke kracht binnen de organisatie van het bedrijf.

Jeroen_Fien.png

Jeroen Fien

Vlieginstructeur / Head of Training

Jeroen is een enthousiast vlieger die thuis is in veel soorten vliegtuigen. Hij vliegt beroepsmatig op de Boeing 767, is vlieginstructeur en vliegt ook op helikopters. Als Head of Training is hij verantwoordelijk voor het toepassen van wet- en regelgeving binnen de vliegschool. ​​

Monique_Speur.png

Monique Speur

Manager Boekhouding

Monique is ons onmisbaar administratiewonder. Ze is door haar zoon de luchtvaart ingelokt, nadat deze bij Zelf Vliegen had deelgenomen aan de Vliegkampen en Vliegweekenden voor jongeren. En het luchtvaartje en de vliegschool Zelf Vliegen bevallen haar prima! Monique: “Ik heb Zelf Vliegen leren kennen als een bedrijf met leuke mensen en een prima sfeer; het is een bedrijf dat gewoon ´goed voelt´!”. Monique heeft ook buiten de luchtvaart nog een leven: ze runt een gezin, doet aan ontspanningsmassage en aan diamond painting. Vraagt u haar zelf maar wat dat is…​​

Tim_Verbeek.png

Tim Verbeek

Vlieginstructeur

informatie volgt nog

IMG_20220817_090310.jpg

Job Voortman

Front office

informatie volgt nog

Tasnim Hussein.jpg

Tasnim Hussein

Front office / Financieel (stagiare)

informatie volgt nog

Angelique_Buitenhuis.png

Angelique Buitenhuis

Founder / CEO / CFO

Angelique is de oprichter van Zelf Vliegen. Haar enthousiasme voor de luchtvaart ontstond door het hanggliden tijdens een langdurig verblijf in Florida en door zelf een vliegopleiding te volgen. Na een turbulente start in een kleine hangaar zonder vliegtuigen, en een fijne samenwerking met een aantal experts op vlieggebied, ruilde Angelique in januari 2009 haar vaste baan in voor een definitieve carrière in de vliegwereld. In acht jaar tijd groeide het bedrijf onder haar leiding uit tot een volwassen vliegschool.

Harry_Haas.jpg

Harry Haas

Safety manager / vlieginstructeur

informatie volgt nog

Bob_Bakker.png

Bob Bakker

Chief Flight Instructor / Vlieginstructeur

Enthousiast vlieger Bob Bakker is sinds 1982 tot piloot opgeleid bij de Koninklijke Luchtmacht. Na jaren als jachtvlieger en instructeur vliegt hij op dit moment commercieel bij de KLM-Martinair groep op de Boeing 747. Met ruim 18.000 vlieguren en 6.000 uren als instructeur heeft hij ervaring op een grote verscheidenheid aan types, van de F-16 tot de AT-3 en van de MD-11 tot de Blackshape. Vliegen is zijn passie en lesgeven zijn hobby. 

Sander_Kosterman.png

Sander Kosterman

Vlieginstructeur

informatie volgt nog

Senay_Oz.jpg

Senay Öz

Front office

Senay is al meer dan een jaar lang ons vaste gezicht op de zondag waarop ze met veel plezier al uw vragen beantwoord achter onze Front Office balie. Ze studeert Management te Zwolle en de talenten die ze daar verder ontwikkeld gebruikt ze met veel succes bij ons.

zzp-ers.png

Onze ZZp-ers

vlieginstructeurs

Tim Drubbel

Sander Hagewoud

Charles Gonzales

Jos Bel

Michalis Prekatsunakis

Eddy Schuitema

Mervyn de Vries

Navid Rezai

Ronald Jansen

Kaj de Boer

Evert Jan Cornet

Rob Akkermans

Jamie Keith

Jeroen Klaassens