top of page

TEAM

...maak kennis met de Zelfies!

Eddy_Driessen.png

Eddy Driessen

CEO / Vlieginstructeur

Eddy behoort tot de derde van vier generaties ´luchtvaart-Driessens´ en heeft in bijna 35 jaar meer dan 15.000 vlieguren genoteerd. Zijn grootvader werd in de jaren dertig en veertig bekend door innoverende vliegtuigontwikkelingen (waaronder een zgn. ´Vliegende Vleugel´) bij de KLM en Eddy´s vader begon meer dan 30 jaar geleden een vliegschool op Lelystad-Airport onder de naam ´Driessen School of Skyriders´.

dsds.png

open

Manager Operations / HRM

Wij zoeken nog een veelzijdige spin in het vaak ingewikkelde kantoorweb van onze vliegschool.

Koen Derks

Koen Derks

deputy Head of Training / Vlieginstructeur

informatie volgt nog

Monique_Speur.png

Monique Speur

Manager Boekhouding

Monique is ons onmisbaar administratiewonder. Ze is door haar zoon de luchtvaart ingelokt, nadat deze bij Zelf Vliegen had deelgenomen aan de Vliegkampen en Vliegweekenden voor jongeren. En het luchtvaartje en de vliegschool Zelf Vliegen bevallen haar prima! Monique: “Ik heb Zelf Vliegen leren kennen als een bedrijf met leuke mensen en een prima sfeer; het is een bedrijf dat gewoon ´goed voelt´!”. Monique heeft ook buiten de luchtvaart nog een leven: ze runt een gezin, doet aan ontspanningsmassage en aan diamond painting. Vraagt u haar zelf maar wat dat is…​​

placeholder

Bas Schaap

Front office

informatie volgt

zzp-ers.png

Onze ZZp-ers

vlieginstructeurs

A. Nieuwenhuis

A. Segers

B. Bakker

B. Woortman

C. Gonzales

J. Bel

J. Fien

K. de Boer
M. de Vries
M. Meskes
M. Prekatsunakis
N. Rezaei
R. Akkermans
R. Jansen
S. de Haas
S. Hagewoud
T. Drubbel

Romy_Driessen.png

Romy Driessen

Managing partner

Romy behoort tot de vierde generatie ´luchtvaart-Driessens'. Als kleine jongen keek hij mee hoe zijn Opa (Rob Driessen) en vader (Eddy Driessen) dagelijks het luchtruim kozen naar zowel binnen als buitenlandse vliegbestemmingen. Toen al moet hij zijn gebeten door het vliegtuigvirus, want niet veel later zou hij zijn eerste baantjes vinden op dezelfde plek. Als handyman ging Romy de wereld in en vond overal wel een bezigheid. Inmiddels is hij al vele jaren een belangrijke kracht binnen de organisatie van het bedrijf.

Ricardo_Pastoor.jpg

Ricardo Pastoor

Head of Training / Vlieginstructeur

Ricardo is een enthousiast vlieger met een achtergrond in het onderwijs. Als Head of Training is hij verantwoordelijk voor het toepassen van wet- en regelgeving binnen de vliegschool.

Guilherme.jpg

Guilherme Imperadeiro

Vlieginstructeur

informatie volgt nog

Senay_Oz.jpg

Senay Öz

Front office

Senay is al meer dan een jaar lang ons vaste gezicht op de zondag waarop ze met veel plezier al uw vragen beantwoord achter onze Front Office balie. Ze studeert Management te Zwolle en de talenten die ze daar verder ontwikkeld gebruikt ze met veel succes bij ons.

Tasnim Hussein.jpg

Tasnim Hussein

Front office / Financieel (stagiare)

informatie volgt nog

Angelique_Buitenhuis.png

Angelique Buitenhuis

Founder / CEO / CFO

Angelique is de oprichter van Zelf Vliegen. Haar enthousiasme voor de luchtvaart ontstond door het hanggliden tijdens een langdurig verblijf in Florida en door zelf een vliegopleiding te volgen. Na een turbulente start in een kleine hangaar zonder vliegtuigen, en een fijne samenwerking met een aantal experts op vlieggebied, ruilde Angelique in januari 2009 haar vaste baan in voor een definitieve carrière in de vliegwereld. In acht jaar tijd groeide het bedrijf onder haar leiding uit tot een volwassen vliegschool.

Harry_Haas.jpg

Harry Haas

Safety Manager / vlieginstructeur

informatie volgt nog

Marco-Melo_edited.png

Marco Melo

Vlieginstructeur

informatie volgt nog

Arisha.jpg

Arisha

Front office

informatie volgt nog

Martyn Cook_edited.jpg

Martyn Cook

Building Maintenance

Onze manus van alles.

bottom of page