top of page

Nieuwspagina

Vacature: vlieginstructeur (PPL-FI)

De vliegschool Zelf Vliegen op Lelystad Airport is een dynamisch en professioneel vliegbedrijf dat regelmatig nieuwe medewerkers zoekt. We hebben nu plaats voor een vlieginstructeur (PPL-FI), met minimaal 200 uur ervaring als instructeur. Wij bieden een vast contract voor minimaal drie maar bij voorkeur vijf dagen per week. U gaat vliegen op onze nieuwste Blackshape Gabriéls voor het Transavia Airline Pilot Program, waarbij de studenten worden opgeleid voor een Multi crew Pilot License (MPL). Conversie op de Blackshape Gabriél wordt geregeld. Ervaring met lessen in tandemopstelling wordt gewaardeerd, maar is niet noodzakelijk. Geïnteresseerd in deze leuke baan binnen een professionele en gezellige werksfeer? Stuur dan uw CV naar Angelique Buitenhuis: info@zelfvliegen.nl.

bottom of page