Team

...maak kennis met de Zelfies!

Eddy Driessen

Vlieginstructeur / Managing partner

Eddy behoort tot de derde van vier generaties ´luchtvaart-Driessens´ en heeft in bijna 35 jaar meer dan 15.000 vlieguren genoteerd. Zijn grootvader werd in de jaren dertig en veertig bekend door innoverende vliegtuigontwikkelingen (waaronder een zgn. ´Vliegende Vleugel´) bij de KLM en Eddy´s vader begon meer dan 30 jaar geleden een vliegschool op Lelystad-Airport onder de naam ´Driessen School of Skyriders´.

Romy Driessen

Managing partner

Romy behoort tot de vierde generatie ´luchtvaart-Driessens'. Als kleine jongen keek hij mee hoe zijn Opa (Rob Driessen) en vader (Eddy Driessen) dagelijks het luchtruim kozen naar zowel binnen als buitenlandse vliegbestemmingen. Toen al moet hij zijn gebeten door het vliegtuigvirus, want niet veel later zou hij zijn eerste baantjes vinden op dezelfde plek. Als handyman ging Romy de wereld in en vond overal wel een bezigheid. Inmiddels is hij al vele jaren een belangrijke kracht binnen de organisatie van het bedrijf.

Angelique Buitenhuis

Founder / Operationeel manager

Angelique is de oprichter van Zelf Vliegen. Haar enthousiasme voor de luchtvaart ontstond door het hanggliden tijdens een langdurig verblijf in Florida en door zelf een vliegopleiding te volgen. Na een turbulente start in een kleine hangaar zonder vliegtuigen, en een fijne samenwerking met een aantal experts op vlieggebied, ruilde Angelique in januari 2009 haar vaste baan in voor een definitieve carrière in de vliegwereld. In acht jaar tijd groeide het bedrijf onder haar leiding uit tot een volwassen vliegschool.

Ramona Rebel

Officemanager, Operationeel Manager.

Ramona is de regelneef en de veelzijdige spin in het vaak ingewikkelde web van ons bedrijf. Haar altijd sprankelende glimlach bij de receptie maakt haar tot een uiterst vriendelijk visitekaartje voor onze klanten. 
Naast haar werk bij Zelf Vliegen heeft Ramona een prachtige bijbaan: ze is moeder van vier kinderen.

Rob Peters

Medewerker Front Office

Rob bracht een jarenlange ervaring met werk aan de Front Office in de autowereld en een enorm enthousiasme voor de luchtvaart met zich mee, toen hij begin 2020 bij Zelf Vliegen kwam werken. Piloot worden en werken in de luchtvaart waren zijn jeugddromen geweest. Dat eerste heeft hij gerealiseerd door zijn RPL-MLA-brevet te behalen; het tweede door bij Zelf Vliegen te komen werken. Snel zijn PPL-brevet behalen is zijn grootste ambitie. Rob is uw vriendelijke glimlach en professionele hulp bij onze Front Office.

Dylan Kooijman

Hoofd Technische Dienst

Dylan volgde zijn opleiding tot Vliegtuigonderhoudsmonteur Mechanica aan het MBO College Airport van het ROC van Amsterdam. Zijn stage bij de vliegschool Zelf Vliegen werd door beide partijen zo positief ervaren dat Dylan na zijn opleiding in 2017 bij onze vliegschool in dienst kwam. Samen met het vliegtuigonderhoudsbedrijf AMN draagt hij met hart voor de luchtvaart zorg voor de techniek en veiligheid van onze vloot.

Peter van de Noort

Communicatiemanager

Peter begon zijn leven in de luchtvaart bij de verkeersleiding op de Vliegbasis Soesterberg voor de KLu. Daarna werkte hij 32 jaar bij het luchtvaartmuseum Aviodome op Schiphol en bij het Aviodrome op Lelystad-Airport als Manager Themapark. Sinds 2013 werkt Peter voor Zelf Vliegen. Verder is hij actief in de (luchtvaart-)journalistiek, als communicatiemanager voor enkele luchtvaartbedrijven en heeft hij een internationaal luchtvaartcommunicatiebedrijf.​​

Monique Speur

Manager Boekhouding

Monique is ons onmisbaar administratiewonder. Ze is door haar zoon de luchtvaart ingelokt, nadat deze bij Zelf Vliegen had deelgenomen aan de Vliegkampen en Vliegweekenden voor jongeren. En het luchtvaartje en de vliegschool Zelf Vliegen bevallen haar prima! Monique: “Ik heb Zelf Vliegen leren kennen als een bedrijf met leuke mensen en een prima sfeer; het is een bedrijf dat gewoon ´goed voelt´!”. Monique heeft ook buiten de luchtvaart nog een leven: ze runt een gezin, doet aan ontspanningsmassage en aan diamond painting. Vraagt u haar zelf maar wat dat is…

Jeroen Fien

Vlieginstructeur en Head of Training

Jeroen is een enthousiast vlieger die thuis is in veel soorten vliegtuigen. Hij vliegt beroepsmatig op de Boeing 767, is vlieginstructeur en vliegt ook op helikopters. Als Head of Training is hij verantwoordelijk voor het toepassen van wet- en regelgeving binnen de vliegschool. 

Bob Bakker

Chief Flight Instructor & Vlieginstructeur

Enthousiast vlieger Bob Bakker is sinds 1982 tot piloot opgeleid bij de Koninklijke Luchtmacht. Na jaren als jachtvlieger en instructeur vliegt hij op dit moment commercieel bij de KLM-Martinair groep op de Boeing 747. Met ruim 18.000 vlieguren en 6.000 uren als instructeur heeft hij ervaring op een grote verscheidenheid aan types, van de F-16 tot de AT-3 en van de MD-11 tot de Blackshape. Vliegen is zijn passie en lesgeven zijn hobby. 

Kaj de Boer

Vlieginstructeur

Kaj begon zijn vliegcarrière bij de Koninklijke Luchtmacht in 1985. Vanaf 1988 tot 1997 vloog hij de F-16, waar hij tevens instructeur en wapeninstructeur op was. Na de luchtmacht vloog hij ruim 20 jaar op de MD11. Inmiddels heeft hij zijn passie gevonden in de kleine luchtvaart.

Ronald Jansen

Vlieginstructeur / Examinator

In 1978 begon Ronald met zweefvliegen en vlak daarna met motorzweefvliegen. In 1984 haalde hij zijn motorvliegbrevet. In 2008 heeft Ronald succesvol de opleiding tot vlieginstructeur en verkeersvlieger afgerond. Naast het geven van vlieginstructie is Ronald ook actief als examinator binnen onze vliegschool. Tevens houdt hij zich ook bezig met het opleiden van aspirant instructeurs.

Navid Rezai

Vlieginstructeur

Meer informatie volgt.

Mervyn de Vries

Vlieginstructeur

Als klein jongetje had Mervyn al interesse in vliegen, zo begon hij op jonge leeftijd met radio bestuurde vliegtuigen en ging hij regelmatig met zijn ouders naar Schiphol om vliegtuigen te spotten. In maart 1996 begon hij met een vliegopleiding en behaalde hij zijn CPL en instructiebevoegdheid. Na jaren als vlieginstructeur bij Stella Aviation te hebben gewerkt sloot hij zich aan bij het team van Zelf Vliegen. Sinds 2015 kiest hij regelmatig het luchtruim om introductievluchten te vliegen met aspirant piloten.

Eddy Schuitema

Vlieginstructeur

Lang geleden begonnen als parapente instructeur en na een wat mindere landing overgestapt naar het zweefvliegen. Nog steeds instructeur zweefvliegen en TMG. Omdat naast de RT een LPE behoorde, bij Zelf Vliegen het examen gedaan en hier ook  de aantekening SEP en instructiebevoegdheid SEP gehaald. Eddy heeft ca. 4000 uur ervaring als vlieginstructeur en vliegt bij drukte en tijdens de vliegkampen als ZZP-er bij Zelf Vliegen.

Michalis Prekatsunakis

Vlieginstructeur

meer informatie volgt...

Eric Derks

Vlieginstructeur

Eric Derks behaalde zijn vliegbrevet in 1986 op 19-jarige leeftijd op een inmiddels niet meer bestaand vliegveld in de Wieringermeer. In 2009 behaalde hij zijn Commercial Pilot Licence met Multi Engine Rating. In 2010 werd hij vlieginstructeur.
In 2013 werd Eric instructeur bij Martinair en twee jaar laten vertrok hij naar IJsland waar hij bij de luchtvaartmaatschappij Icelandair flight simulator-instructeur werd en vloog op de Boeing 757 en 767.
Inmiddels heeft Eric 4000 uur instructie-ervaring, waarvan 1200 uur op meermotorige vliegtuigen. Hij behoort daarmee tot onze meest ervaren instructeurs.

Will van Veen

Vlieginstructeur

Will heeft een enorme ervaring in het vliegersvak. Hij begon in zijn carrière als piloot in 1974 als zweefvlieger. Daarna behaalde hij zijn motorvliegbrevet (SEP – Single Engine Piston) en vloog hij veel op sleepvliegtuigen van zowel reclameslepen als zweefvliegtuigen, dit laatste bij Martinair-dochter Reclamair. Vervolgens behaalde hij zijn bevoegdheid om met meermotorige vliegtuigen te vliegen en bij de Rijksluchtvaartschool op de luchthaven Eelde werd hij SFI (Synthetic Flight Instructor; instructeur op de Flight Simulator). Inmiddels heeft hij 14.000 vlieguren op eenmotorige vliegtuigen en 1.500 vlieguren op meermotorige vliegtuigen op zijn naam. 

Sander Hagewoud

Vlieginstructeur

Sander Hagewoud heeft sinds 2009 zijn ATPL-(verkeersvliegers)brevet en is sinds 2010 vlieginstructeur. Misschien heeft u al eens met hem gevlogen, bijvoorbeeld in een ATR-42- of ATR-72-airliner of in een CRJ900- verkeersvliegtuig. Sinds 2016 vliegt Sander Hagewoud als captain in de grote luchtvaart.
Sander Hagewoud nam dus een enorme ervaring als verkeersvlieger en een zeer positieve instelling mee, toen hij eind 2017 onze vliegschool als instructeur kwam versterken. En wat zoekt u meer bij uw vlieginstructeur dan veel ervaring, heel veel enthousiasme en een enorme inzet!

Harry Haas

meer informatie volgt...

Jos Bel

Vlieginstructeur

meer informatie volgt...

Tim Drubbel

Vlieginstructeur

meer informatie volgt...

Jelle Hieminga

Vlieginstructeur

meer informatie volgt...

Charles Gonzales

Vlieginstructeur

Charles´ werk is zijn hobby! En dat geldt niet alleen voor vliegen, maar ook voor zijn tweede passie: techniek. Charles vliegt al sinds 2001 en is sinds 2003 vlieginstructeur. Daarnaast heeft hij een eigen technisch bedrijf in Zeewolde.

Tim Verbeek

Vlieginstructeur

meer informatie volgt...

Please reload