top of page

Nieuwspagina

Kerstvakantie bij Zelf Vliegen

Zelf Vliegen is rond de kerstdagen en de jaarwisseling twee weken gesloten. Van maandag 21 december t/m zondag 3 januari 2021 wordt er bij onze vliegschool niet gevlogen en kunnen er geen vliegtuigen worden gehuurd. We zijn in deze twee weken ook niet telefonisch of per email bereikbaar.

Vanaf maandag 4 januari 2021 is Zelf Vliegen weer open, maar t/m 19 januari alleen voor de verhuur van vliegtuigen en voor het afspreken van lesvluchten voor een datum na 19 januari. U kunt zich dan ook weer inschrijven voor onze nieuwe PPL-Plus-training en voor de Advanced PPL-opleiding (zie onze berichten hieronder van eerder deze maand) en natuurlijk voor onze LAPL- en RPL-MLA-opleidingen en voor al onze klassebevoegdheden en profchecks (kijk voor meer info op deze site). Onze vliegtuigen zijn van 4 januari t/m 19 januari alleen beschikbaar voor solovluchten en vluchten met gezinsleden naar een andere luchthaven, overeenkomstig de overheidsvoorschriften. Vlieglessen en proefvlieglessen worden tot 19 januari 2021 dus niet gegeven.

(lees verder onder de foto)

We houden u via onze site en social mediakanalen (op Facebook, LinkedIn en Twitter) op de hoogte van de verdere ontwikkelingen. Vanaf maandag 4 januari 2021 zijn we dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur weer bereikbaar via info@zelfvliegen.nl en via tel. 0320-785522.


Het team Zelf Vliegen wenst u fijne feestdagen en een mooie jaarwisseling. Blijf gezond en blijf lachen. Graag tot snel!Aanvullende informatie: verlengingen van bevoegdheden, brevetten en certificaten: ILT heeft opnieuw een General Approval uitgegeven die de mogelijkheid geeft om gedurende de beperkingen onder de COVID-19 maatregelen een verlenging te verkrijgen van bevoegdheden en certificaten. Een bevoegdheid kan verlengd worden met vier maanden of tot uiterlijk 31 maart 2021. Een examinator zal uw document pas kunnen verlengen nadat u, de kandidaat, een briefing heeft ontvangen van een bevoegd instructeur om zaken als noodprocedures en dergelijke weer scherp te krijgen. Maar pas op: de totale periode van verlenging van bevoegdheden mag niet langer dan acht maanden zijn. Dat geldt ook voor theoriecertificaten. Voor meer informatie hierover is Zelf Vliegen vanaf maandag 4 januari 2021 weer bereikbaar via info@zelfvliegen.nl en via tel. 0320-785522.
Komentáře


bottom of page