top of page

Nieuwspagina

Zelf Vliegen tijdelijk beperkt geopend

Zelf Vliegen is t/m 28 april alleen geopend voor de verhuur van vliegtuigen. Onze vliegtuigen zijn in deze weken uitsluitend beschikbaar voor solovluchten of voor vluchten met gezinsleden, overeenkomstig de overheidsprotocollen. Vlieglessen worden in deze periode dus niet gegeven. Huurders kunnen dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur via tel. 0320-785522 een vliegtuig (zie: www.zelfvliegen.nl/verhuur) reserveren en worden verzocht hun cockpit en de vliegtuigtas zowel voor als na hun vlucht zelf te reinigen met de bij Zelf Vliegen aanwezige schoonmaakmiddelen. Houd u bij Zelf Vliegen rekening met 1,5 meter afstand in het belang van uw en onze gezondheid? Wij doen ons best om u en de vliegveiligheid te ondersteunen en samen door deze moeilijke tijd heen te komen. Respecteer de overheidsvoorschriften en blijf allemaal gezond!

(NB: Lelystad Airport sluit dagelijks om 17:00 uur).

bottom of page