top of page

Nieuwspagina

RT refresher


Zelf Vliegen heeft zijn theorielokaal begin dit jaar ingericht met gloednieuwe RT-oefenapparatuur. Hier kunnen leerlingen, instructeurs en natuurlijk ook gebrevetteerde piloten, samen oefeningen doen om scherp te blijven. In deze ruimte organiseert Zelf Vliegen woensdagavond 6 mei om 19.00 uur de eerste RT-refresher, waar in één avond het vak Radiotelefonie (zowel theorie als praktijk) wordt behandeld.

Tijdens deze leerzame avond is er theorie met veel praktijkoefeningen die zullen helpen vertrouwd te raken met RT en procedures van bijvoorbeeld buitenlandse vliegvelden. Bij succes zal dit soort refresher-avonden vaker georganiseerd worden. De kosten voor deelname zijn €50,- incl. drankjes, hapjes en een hoop leerzame gezelligheid. Overigens voldoet de cursus door de korte duur niet aan de eisen voor een RT-rating. Deelnemers hoeven dus geen examen af te leggen en ontvangen geen certificaat. Aanmelden kan via e-mail (info@zelfvliegen.nl), bij de receptie van Zelf Vliegen of telefonisch via 0320-785522. Wees er snel bij want vol is vol.

bottom of page