top of page

Nieuwspagina

REIS NAAR BLACKSHAPEFABRIEK ITALIË


Dat de Blackshape Prime een sensatie genoemd mag worden, zal niemand tegenspreken. De media staan er vol van en in ons land zijn er inmiddels drie exemplaren verkocht, zowel van de MLA- als van de VLA-versie. De naam Blackshape stamt van het meest embryonale stadium van dit vliegtuig, waarvan de romp van koolstofvezel aanvankelijk, vóór zijn verdere opbouw, nog helemaal zwart is. Speciaal voor belangstellenden en mogelijke kopers organiseert Benelux-dealer Eddy Driessen van de vliegschool Zelf Vliegen eind april een reis naar de Blackshape-fabriek in het Italiaanse Monopoli.

Geïnteresseerden krijgen tijdens hun bezoek een rondleiding door de fabriek, een uitvoerige toelichting en ze kunnen van nabij enkele proef- en demovluchten meemaken. Daarnaast is er voor de deelnemers aan deze reis voldoende vrije tijd in het historische Zuid-Italiaanse havenstadje om er na twee dagen met een paar mooie toeristische en luchtvaartervaringen weer te vertrekken. Voor deelname en voor informatie over de exacte data en de kosten voor deze vierdaagse reis kunt u contact opnemen met Eddy Driessen, via eddy@zelfvliegen.nl, bij de balie van Zelf Vliegen of telefonisch via 0320 – 785522.

bottom of page