top of page

Nieuwspagina

Goed nieuws!


Zelf Vliegen gaat per 1-1-2015 nog professioneler worden: we worden een erkende ATO (Approved Training Organisation), we hebben onze eigen (R)FI’s in huis, Zelf Vliegen wordt een BV met zes aandeelhouders, twee jonge Cessna’s 172R worden aan onze vloot toegevoegd en de horecafaciliteiten worden uitgebreid.

Deze professionalisering is nodig om te blijven overleven in deze uitdagende tijden waar regelgeving en economie ons niet altijd hebben geholpen in het uitoefenen van onze grootste passie: Vliegen.

Met Jamie Keith (RFI) en Devi Naus (FI) in het team hebben we hier al een voorsprong op genomen; met veel inzet en toewijding zorgen zij ervoor dat Zelf Vliegen blijft voldoen aan alle strenge eisen, die de wetgever (ILenT) ons oplegt.

Romy Driessen, steun en toeverlaat als operationeel manager, gaat een nog prominentere rol in de organisatie spelen. Naast al zijn dagelijkse activiteiten zal hij Alexander Remi, die de financiële zaken van mij zal overnemen, ondersteunen met administratieve zaken. Uiteraard zullen Eddy en ik, als medeaandeelhouders, ons blijven inspannen met evenveel of wellicht nog meer passie om jullie te kunnen laten vliegen.

De aanwinst van twee Cessna’s 172R (bouwjaar 1997) met Lycoming injectiemotor biedt voor ons en voor jullie ook nieuwe mogelijkheden. Wat denk je bijvoorbeeld van IFR vliegen, met z’n vieren weg of een aantrekkelijk abonnement om tegen kostprijs te vliegen op de Cessna? En na zo’n heerlijke vlucht kom je natuurlijk even bijpraten aan onze mooie nieuwe bar voor een koffie, biertje of een lekker hapje.

bottom of page