top of page

Nieuwspagina

VLIEGKAMP VOOR JEUGD OP LELYSTAD VAN START


Maandag 21 juli is het eerste vliegkamp van start gegaan. Over het weer hebben de kampgangers niet te klagen. Weliswaar regende het de eerste dag een beetje, maar dat had nauwelijks invloed op het programma.

Onder leiding van Hans Nordsiek werden de veertien deelnemers dinsdag 22 juli spelenderwijs bekend gemaakt met de in’s en out’s van de luchtvaart (en waarschijnlijk ook met de do’s en vooral de don’t’s!). Het programma voor het kamp bestaat ondermeer uit: een aantal vlieglessen (2,5 uur), introductie in de theorie voor het PPL(SEL) vliegbrevet, een instructiesessie in de Boeing 737 full motion vluchtsimulator bij vliegsimulatiebedrijf Simcenter en een navigatievlucht Lelystad – Hilversum – Teuge, onder leiding van Eddy Driessen, met alle deelnemers van het kamp. Deze zomer zijn er twee vliegkampen op Lelystad Airport in de weken beginnend op 21 juli en 11 augustus. Deze zijn overigens te volgen via onze facebookpagina.

bottom of page